Bu Blogda Ara

23 Mayıs 2014 Cuma

eos lipbalm..


evett bugün şeker gibi bir ürün hakkında fikirlerimi paylaşmak istedim..
herkesin bildiği oo çok meşur eoslar bugün bloğumun konukları..
bilindiği üzere hemen hemen herkeste bulunan bu şirin şeyler birçok kişi tarafından fazlasıyla övüldü..
benim kişisel görüşüm o kadar övünülecek bir ürün olmayışı.. o.O

şöyle ki söylenildiği kadar çoook uzun süreli nemlendirme sağlamıyor..ilk sürdüğünüzde fazlasıyla nemlenmiş dudaklara sahip olsanızda yalnızca belli bir süre kadar böyle gidiyor..sonrasında tekrar aynı hale gelebiliyor dudaklarınız..

eğer çok fazla yıpranmış çatlamış dudaklara sahipseniz çok fazla bir beklenti içerisine girmeyin derim..çünkü eoslar benim görüşümce günlük kullanım için çok daha uygun..
onun haricinde şöyle de bir kötü yönü var ki.. tadı.. keşke tatmasaydım çünkü yemeye başladım..emiyorum daha doğrusu :))
şekerli bir tadı var kokusuda şekerli sakız gibi, tabi buram buram koktuğunu söyleyemem hafif bir koku..ama çok tatlı kokuyor:)) tabi bu pembiş olanlar için diğerlerini henüz denemedim..

fiyatına gelecek olursam türkiye'de 20-30 tl civarlarıyken yurtdışında 3dolar'dan başlıyor..ben yurtdışından getirttim tabi, bir lipbalm'a o kadar para vermezdim şahsen.. .
sizlerde alıcaksanız..türkiye'de bu fiyatlara almayın derim..daha iyi uzun süreli bir nemlendiriciyi daha uygun fiyata alabilirsiniz..
eğer fırsatınız varsa yurtdışından getirtin 3dolar gibi bir fiyat için bence ideal ;)

2 yorum:

  1. Eosları ben de merak ediyorum.Ama hiçbir yerde bulamıyorum :( bu arada bloğunuzu takibe aldım bana da beklerim
    sevgiler
    www.pisimel.com

    YanıtlaSil
  2. aslında yurtdışında satılıyor bende yurtdışından getirtebildim..türkiye'de instagramdan satış yapan sayfalarda var fakat fiyat 20-30 tl civarında .. yurtdışından almak daha avantajlı ;) bnde sizi takip ediyorum bu arada sevgiler:)

    YanıtlaSil