Bu Blogda Ara

26 Mayıs 2014 Pazartesi

Elf flawless finish foundation & Elf stipple brush ♥

uzun zamandır iyi bir fondoten arayışındaydım çünkü genelde fondoten kullanmıyorum cc kremleri daha çok seviyorum..özel gecelerde dahi cc kullandığım oluyor..fondotenler hep ağır ve koyu gelmiştir bana..
bu aralarda da cildim de kızarıklık vs. arttı ve cc kremlerden daha fazlasına ihtiyaç duymaya başladım..
çok fazla kullanmadığım içinde bir fondotene çok fazla para harcamak istemediğimden hem uygun fiyatlı hem de hafif kapatıcılığı yüksek bir ürün aramaya başladım..çok sevdiğim bir arkadaşımın tavsiyesiyle elf flawless finish foundation sipariş verdim ve yakın zamanda da elime ulaştı..bu arada bendeki ''porcelain'' rengi..
kullandığımda çok memnun kaldımm ..kesinlikle tavsiye ediyorum..
kapatılığı yüksek hafif bir ürün..fiyatı da oldukça uygun. 6dolar civarı:)


ve son olarak bu cici fondotene yardımcı diğer bir cici ürün ise yine elf'in bu güzel fırçası.. stipple brush..
fiyatı :3 dolar ve gerçekten müthiş..
ben şahsen çok memnun kaldım..bu kadar uygun fiyata bu performansta ürünleri gördükçe daha bir seviyorum..:)
bu arada ürünler amerika'dan sipariş üzerine getirildi..türkiye'de bulunmamakta..nette satış yapan sayfalarda mevcut fakat fiyatı biraz daha yüksek ;)

5 yorum:

  1. waow süper bu ya bende firca yok ne yazıkki siz giresunlüsunuz değilmi banada ki güzellik yaparsınız artık :) toplam olarak türk lirasi ne kadar oluyor ikisinin toplam maliyeti

    YanıtlaSil
  2. Bazı yerlerde gümrükte takılıyor sıkıntı oluyor diye okumuştum o nedenle hep yurt dışından sipariş vercek olduğumda vazgeçiyorum.Siz hangi siteden sipariş verdiniz acaba ben de orayı kullanayım olmazsa.:) Bi de ne kadar sürede geldi?:)

    YanıtlaSil
  3. ikisi toplam 18 tl civarları cnm ..evet giresunluyum :)

    YanıtlaSil
  4. cnm bir arkadaş amerikadan türkiyeye geliyordu o sayede aldım gelirken getirdi yani .. ;) ama instagramda bu tür sayfalar var yurtdışından ürün getiren onlara bakabilirsin ;)

    YanıtlaSil